Actualitat

L’aeroport de Castelló i Educació fomenten la relació entre l’alumnat d’FP aeronàutica i les empreses del sector

  • El centre d’FP situat en l’aeroport acull més de cent alumnes de quatre graus de la branca aeronàutica, un sector amb alta demanda laboral
  • Companyies amb base en l’aeroport contracten treballadors que han cursat l’FP i tenen alumnes realitzant pràctiques formatives
L’aeroport de Castelló i Educació fomenten la relació entre l’alumnat d’FP aeronàutica i les empreses del sector

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable el servici que presta este mitjà de transport

  • La puntuació positiva, sumant ‘Molt bé’, ‘Prou bé’ i ‘Bé’, aconseguix el 92 %, segons l’últim índex de satisfacció al client (ISC)
  • La línia 10 obté 8,78 punts, les línies 6 i 8 aconseguixen 7,9 i la línia 4, té 7,83 punts
Viajeros Metrovalencia

La Generalitat interposa un recurs contenciós administratiu contra el Govern central per a reclamar el pagament de 733.000 euros de les rebaixes de les tarifes d’autobús

  • Salomé Pradas assegura que el Ministeri de Transport “només sufraga el 23,6 % del cost en compte del 31,01 %”
La Generalitat interposa un recurs contenciós administratiu contra el Govern central per a reclamar el pagament de 733.000 euros de les rebaixes ...

novetats

LIFE TECMINE

Ves enrere Alumnes de la Universitat Politècnica de València visiten la Mina Fortuna a Ademuz

Alumnes de la Universitat Politècnica de València visiten la Mina Fortuna a Ademuz

Alumnat del Màster Universitari en Enginyeria Bioambiental i del Paisatge de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi natural de la Universitat Politècnica de València van visitar la Mina Fortuna a Ademuz (València). És un màster de nova creació que ha començat la seua marxa en el curs 2022/2023 i que pretén formar professionals que provenen del món de l'Enginyeria i el Medi Ambient.

L'objectiu de la visita a la Mina Fortuna del projecte LIFE TECMINE, era conéixer les tècniques pioneres a Europa que tan bon resultat estan obtenint en la recuperació de la funcionalitat de l'ecosistema.

Els estudiants van fer un recorregut per la mina acompanyats per l'equip del projecte LIFE TECMINE. Van poder comprovar in situ els resultats obtinguts després de les noves tècniques de restauració ecològica aplicades en la Mina Fortuna.

Va ser una jornada pràctica on es van compartir metodologies i avanços en la restauració de mines amb futurs professionals del sector.

L'equip de LIFE TECMINE aposta per la transferència de coneixement. Procés vital perquè es garantisca la restauració minera i la recuperació d'espais naturals afectats per l'acció de l'ésser humà.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alumnes del màster en diferents moments de la visita

 

Informació addicional

Publicador de continguts

T'interessa

X

ENLLAÇOS