Actualitat

La Generalitat destina 300.000 euros per a la construcció d’una rotonda en la CV-773 Mutxamel-Busot

  • La consellera Salomé Pradas ha destacat que l’actuació “resoldrà un punt conflictiu de seguretat viària en una carretera d’accés a nuclis residencials”   
La Generalitat destina 300.000 euros per a la construcció d’una rotonda en la CV-773 Mutxamel-Busot

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a acudir a la Fira del Vehicle d’Ocasió del 19 al 21 d’abril

  • La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minuts i el cap de setmana entre 30 i 40 minuts
  • El certamen tindrà lloc al recinte firal i comptarà amb més de 1.500 automòbils de 30 marques
Fira València

Pradas destaca que els tres milions d’euros de les obres en la zona del Mascarat són “fonamentals” per a millorar el servici de la línia 9 de TRAM d’Alacant

  • La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha visitat els treballs d’emergència que tenen com a objectiu minimitzar els efectes de l’incendi ocorregut al gener     
  • Esta actuació obliga a oferir servici d’autobús entre les estacions d’Olla d’Altea i Calp
Pradas obres d'emergència L9 TRAM

novetats

Medi Natural

Ves enrere CELEBRAT EL TALLER DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA DEL PORF ENGUERA

CELEBRAT EL TALLER DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA DEL PORF ENGUERA

El Servei d'Ordenació i Gestió Forestal de la Direcció General de Medi natural i d'Avaluació Ambiental de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica és l'encarregat de promoure l'elaboració del Pla d'Ordenació dels Recursos Forestals (PORF) de la Demarcació Forestal d'Enguera.

El PORF ha de ser sotmés a participació pública i consultes per l'òrgan promotor, tal com recull el Decret legislatiu 1/2021, de 18 de juny, del Consell d'aprovació del text refós de la Llei d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge.

El taller de participació pública del PORF d'Enguera es va dur a terme el 21 de juny a la Casa de la Cultura d'Enguera i va tindre una duració d'al voltant de 2 hores. Van assistir representants de les administracions públiques afectades, particulars i diverses associacions i col·lectius. 

Va ser l'empresa redactora EVREN S.L.P. l'encarregada de presentar breument el PORF de la Demarcació Forestal d'Enguera i l'Estudi de Paisatge, finalitzant la jornada amb un torn de preguntes i qüestions plantejades pels assistents.

 


 

Ponents impartint el taller

 


 

Assistents al taller de participació pública

Informació addicional

Publicador de continguts

T'interessa

X

ENLLAÇOS