Actualitat

L’aeroport de Castelló i Educació fomenten la relació entre l’alumnat d’FP aeronàutica i les empreses del sector

  • El centre d’FP situat en l’aeroport acull més de cent alumnes de quatre graus de la branca aeronàutica, un sector amb alta demanda laboral
  • Companyies amb base en l’aeroport contracten treballadors que han cursat l’FP i tenen alumnes realitzant pràctiques formatives
L’aeroport de Castelló i Educació fomenten la relació entre l’alumnat d’FP aeronàutica i les empreses del sector

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable el servici que presta este mitjà de transport

  • La puntuació positiva, sumant ‘Molt bé’, ‘Prou bé’ i ‘Bé’, aconseguix el 92 %, segons l’últim índex de satisfacció al client (ISC)
  • La línia 10 obté 8,78 punts, les línies 6 i 8 aconseguixen 7,9 i la línia 4, té 7,83 punts
Viajeros Metrovalencia

La Generalitat interposa un recurs contenciós administratiu contra el Govern central per a reclamar el pagament de 733.000 euros de les rebaixes de les tarifes d’autobús

  • Salomé Pradas assegura que el Ministeri de Transport “només sufraga el 23,6 % del cost en compte del 31,01 %”
La Generalitat interposa un recurs contenciós administratiu contra el Govern central per a reclamar el pagament de 733.000 euros de les rebaixes ...

novetats

Medi Natural

Ves enrere CONTINUA EL PROGRAMA EDUCAbosc

CONTINUA EL PROGRAMA EDUCAbosc

EDUCAbosc és un programa de pedagogia forestal destinat als nivells educatius d'infantil, primària i secundària, oferit pel Servici d'Ordenació i Gestió Forestal de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori.

El programa està dissenyat per a enriquir l'experiència educativa dels estudiants a través de la connexió amb la naturalesa.
Té com a objectius l'aprenentatge d'aspectes importants dels nostres boscos i impulsar comportaments responsables en els alumnes, a través de varietat de tallers i activitats adaptades a l'edat i etapa educativa dels estudiants. Els tallers són impartits per professionals forestals especialitzats en educació ambiental.

EDUCAbosc és molt més que un programa, és una oportunitat per a transformar la forma en què els xiquets i joves interactuen amb l'entorn natural. Aquest innovador projecte busca promoure la consciència ambiental i la importància de cuidar els nostres boscos, descobrint els diferents tipus de treballs que es realitzen en aquests, i fomentant el respecte per la biodiversitat i la sostenibilitat.

Els estudiants tenen l'oportunitat de submergir-se en experiències pràctiques que van des de la identificació de productes i vegetació del bosc, al reconeixement d'oficis forestals i la importància dels bolets i les abelles en el bosc.
A més, s'aborden temes fonamentals com el canvi climàtic, es potencien comportaments i accions de conservació dels boscos i gestió responsable dels recursos naturals. Els participants no sols adquiriren coneixements teòrics, sinó que experimenten el poder de l'educació vivencial.

Els centres escolars que ja s'han sumat a EDUCAbosc destaquen els beneficis pedagògics i emocionals que aporta el programa. Els estudiants demostren un major interés en el medi ambient, desenvolupant habilitats de treball en equip. Els professors, per part seua, han trobat en EDUCAbosc una ferramenta excepcional per a enriquir els seus mètodes d'ensenyament i aconseguir un aprenentatge significatiu.

Els tallers són gratuïts però la inscripció és obligatòria.

Tota la informació sobre el programa EDUCAbosc i el formulari d'inscripció, entrant en l'enllaç: https://mediambient.gva.es/va/web/medio-natural/tallers-escolars-programa-educabosc
 

 

Informació addicional

Publicador de continguts

T'interessa

X

ENLLAÇOS