Actualitat

Pradas destaca que el Penyagolosa Trails “es el mejor ejemplo de la compatibilidad de las acciones deportivas de montaña con la protección medioambiental”

  • La consellera de Medio Ambiente ha asistido a esta prueba en la han participado más de 2.000 deportistas y cuya meta está situada en Sant Joan de Penyagolosa
Pradas destaca que el Penyagolosa Trails  “es el mejor ejemplo de la compatibilidad de las acciones deportivas de montaña con la protección ...

Medio Ambiente contabiliza la cifra histórica de 645 parejas de buitre leonado en 2023 en la Comunitat Valenciana

  • El director general de Medio Natural ha destacado el “éxito de los planes de conservación y recuperación de la Conselleria para esta ave protegida”
Medio Ambiente contabiliza la cifra histórica de 645 parejas de buitre leonado en 2023 en la Comunitat Valenciana

La Generalitat posa en servici la rotonda en l’N-340a Peníscola-Benicarló

  • La consellera de Medi Ambient destaca que l’actuació “resol un punt conflictiu de seguretat viària en una carretera d’accés a zones comercials i d’esplai”
La Generalitat posa en servici la rotonda en l’N-340a Peníscola-Benicarló

novetats

LIFE TECMINE

Ves enrere L'exposició fotogràfica del projecte LIFE TECMINE als Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana

L'exposició fotogràfica del projecte LIFE TECMINE als Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana

El projecte LIFE TECMINE visita els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana a través de la seua Exposició Fotogràfica itinerant “Nou Paisatge de la Mina Fortuna”. 

Durant els pròxims mesos i, mentre dura el període AFTER LIFE fins a mitjan 2025, l'exposició fotogràfica visitarà els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana. Ha inaugurat el cicle, el Parc Natural de la Font Roja a Alcoi, on romandrà fins al 07/01/2024. L'exposició ocupa una de les sales del Centre de Visitants del Parc Natural. 

Vista de l'Exposició Fotogràfica de LIFE TECMINE al Parc Natural de la Font Roja

El projecte LIFE TECMINE, premiat en l'edició dels premis LIFE 2023, sorgeix com a resultat de la cerca de solucions als problemes existents en la restauració minera. Té un enfocament més integrador, persegueix la recuperació de la zona restaurada creant ecosistemes totalment funcionals. 

En l'edició d'enguany, ha sigut seleccionat entre els 9 projectes LIFE del 2023 i ha rebut el Premi Ciutadà al Millor Projecte LIFE 23.

LIFE TECMINE està liderat, promogut i coordinat per la Generalitat Valenciana. Concretament, pel Servei d'Ordenació i Gestió Forestal de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori. Formen l'equip TECMINE: la Fundació Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), la Facultat de Ciències Geològiques de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), les empreses SIBELCO MINERALES CERÁMICOS S.A. i Valenciana d'Estratègies i Recursos per a la Sostenibilitat Ambiental (VAERSA S.A.).

Informació addicional

Publicador de continguts

T'interessa

X

ENLLAÇOS