Actualitat

La Generalitat presenta el recurso previo al contencioso-administrativo para que el lago de L’Albufera reciba el agua contemplada en la ley

  • La consellera de Medio Ambiente avisa que el Gobierno “será responsable si se produce una catástrofe medioamebiental en el lago”
La Generalitat presenta el recurso previo al contencioso-administrativo para que el lago de L’Albufera reciba el agua contemplada en la ley

El Consell aprueba el convenio para la finalización de las obras de la ronda sur de Elche

  • La actuación, a la que la Generalitat aportará 35.875.000 euros, contribuirá a la mejora de la seguridad vial y de la accesibilidad al caso urbano

El Consell aprueba el convenio para la finalización de las obras de la ronda oeste de Castelló de la Plana

  • La Generalitat destina 37.320.000 euros para esta actuación, que introducirá mejoras para facilitar la vertebración el entorno metropolitano

novetats

LIFE TECMINE

Ves enrere L'exposició fotogràfica del projecte LIFE TECMINE als Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana

L'exposició fotogràfica del projecte LIFE TECMINE als Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana

El projecte LIFE TECMINE visita els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana a través de la seua Exposició Fotogràfica itinerant “Nou Paisatge de la Mina Fortuna”. 

Durant els pròxims mesos i, mentre dura el període AFTER LIFE fins a mitjan 2025, l'exposició fotogràfica visitarà els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana. Ha inaugurat el cicle, el Parc Natural de la Font Roja a Alcoi, on romandrà fins al 07/01/2024. L'exposició ocupa una de les sales del Centre de Visitants del Parc Natural. 

Vista de l'Exposició Fotogràfica de LIFE TECMINE al Parc Natural de la Font Roja

El projecte LIFE TECMINE, premiat en l'edició dels premis LIFE 2023, sorgeix com a resultat de la cerca de solucions als problemes existents en la restauració minera. Té un enfocament més integrador, persegueix la recuperació de la zona restaurada creant ecosistemes totalment funcionals. 

En l'edició d'enguany, ha sigut seleccionat entre els 9 projectes LIFE del 2023 i ha rebut el Premi Ciutadà al Millor Projecte LIFE 23.

LIFE TECMINE està liderat, promogut i coordinat per la Generalitat Valenciana. Concretament, pel Servei d'Ordenació i Gestió Forestal de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori. Formen l'equip TECMINE: la Fundació Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), la Facultat de Ciències Geològiques de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), les empreses SIBELCO MINERALES CERÁMICOS S.A. i Valenciana d'Estratègies i Recursos per a la Sostenibilitat Ambiental (VAERSA S.A.).

Informació addicional

Publicador de continguts

T'interessa

X

ENLLAÇOS