Actualitat

Salomé Pradas se reúne con la alcaldesa de Valencia

  • La consellera y la primera edil han encabezado una reunión de trabajo para abordar la situación de L’Albufera y del transporte público
Salomé Pradas se reúne con la alcaldesa de Valencia

Salomé Pradas destaca “la firme apuesta de Efiaqua para dar a conocer los avances más sostenibles en el sector del agua”

  • La consellera de Medio Ambiente asegura que el objetivo compartido es “disponer de agua de calidad y cantidad suficiente”
  • Efiaqua, que se celebrará del 12 al 14 de noviembre en Valencia, se centrará en la digitalización y descarbonización de recursos hídricos
Salomé Pradas destaca “la firme apuesta de Efiaqua para dar a conocer los avances más sostenibles en el sector del agua”

FGV col·labora amb el Cos Nacional de Policia amb la tematització de dos tramvies dedicats a la celebració del seu 200 aniversari

  • TRAM d’Alacant disposa també d’un tramvia amb la imatge del bicentenari que se suma al que circula per la línia 10 de Metrovalencia
FGV col·labora amb el Cos Nacional de Policia amb la tematització de dos tramvies dedicats a la celebració del seu 200 aniversari

novetats

Medi Natural

Ves enrere Nous procediments per a la reserva d'acampada d'una o més persones, sense superar un màxim de deu i de sol·licitud per a la pràctica de bivac en terreny forestal

Nous procediments per a la reserva d'acampada d'una o més persones, sense superar un màxim de deu i de sol·licitud per a la pràctica de bivac en terreny forestal

A conseqüència de la recent aprovació del Reglament de la Llei Forestal de la Comunitat Valenciana, s'han implementat dos procediments mitjançant la presentació de Declaració Responsable, que permeten la realització d'acampada des d'una fins a deu persones i la pràctica de vivac en terreny forestal.

La Declaració Responsable és un mecanisme que serveix per a agilitzar tràmits amb les administracions, ja que amb ella l'interessat pot realitzar una activitat de manera immediata, declarant que compleix les condicions que la regulen.

No requereix esperar a rebre una resolució d'autorització. L'administració pot revocar el permís per a efectuar si es comprova algun incompliment de les condicions establides.

Respecte al procediment de reserva d'acampada, s'ha habilitat el Portal de Reserva d'Acampada, dissenyat per a facilitar la reserva a les zones d'acampada de la Comunitat Valenciana. Ha sigut supervisat pel Servei d'Ordenació i Gestió Forestal.

El procés de reserva és intuïtiu i s'ha realitzat de manera que siga accessible a tots els usuaris.

És precisa la seua utilització per a ocupar les zones d'acampada de la Comunitat Valenciana gestionades directament per la Conselleria competent en matèria de medi ambient, per a una o més persones, sense superar un màxim de deu.

El Portal de Reserva d'Acampada presenta les característiques següents:

  • Senzillesa: els usuaris poden triar la província (Alacant, Castelló o València), i explorar fàcilment entre les diferents zones d'acampada disponibles, veure detalls de cadascuna i realitzar la reserva.
  • Personalització: en el procés de reserva, els usuaris poden filtrar segons les seues preferències, com a ubicació geogràfica i duració de l'estada.
  • Informació Completa: el portal també inclou informació detallada sobre senderes o punts d'interés pròxims, la ubicació exacta de cada zona d'acampada, les característiques de l'accés a aquesta, els serveis que posseeixen, així com la normativa d'acampada.
  • Temps Real: el sistema de reserva permet veure en temps real el nombre de places disponibles, ja que està limitada la quantitat de visitants permesos en cada zona a cada moment.

La posada en marxa d'aquest innovador portal pretén agilitzar el procés de reserva de places en zones d'acampada alhora que s'assegure que l'acampada es realitza de manera sostenible, es conserva el patrimoni natural i no es compromet la salut dels ecosistemes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vista del Nou Portal de Reserva d'Acampada

Informació addicional

Publicador de continguts

T'interessa

X

ENLLAÇOS