Organismes

novetats

Ves enrere Abonaments de transport gratuït al personal farmacèutic i ampliació del període de validesa

Abonaments de transport gratuït al personal farmacèutic i ampliació del període de validesa

Col·legis de farmacèutics, centres hospitalaris i socials són els encarregats de distribuir els abonaments entre els i les professionals que així ho desitgen

La conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i l'Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV), han acordat ampliar el període de validesa dels abonaments de transport gratuïts per al personal sanitari i d'atenció social. D'aquesta manera, els i les professionals beneficiaris podran utilitzar aquest abonament de manera gratuïta mentre dure l'estat d'alarma per a accedir i desplaçar-se als seus centres de treball a través de Metrovalencia, Tram d'Alacant, Tram de Castelló, EMT i autobusos interurbans.

A més, el personal farmacèutic (farmacèutics, farmacèutiques i auxiliars) també podrà beneficiar-se igualment d'aquests abonaments de transport gratuït. En aquest cas, els col·legis oficials de farmacèutics seran els encarregats de distribuir els abonaments de transport directament entre els i les professionals del sector que així ho desitgen.

Cal recordar que la Conselleria de Mobilitat ha facilitat ja dos lots de 5.000 unitats d'abonaments transport tant a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública com a la Vicepresidència del Consell per a repartir entre els i les professionals de la salut i el personal d'atenció social.