Novetats

Urbanisme

Ves enrere JORNADES DE PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE LES ENTITATS COL·LABORADORES DE L'ADMINISTRACIÓ MUNICIPAL (ECUV) I DE L'EINA DE VERIFICACIÓ D'ACTUACIONS URBANÍSTIQUES (VERA).

JORNADES DE PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE LES ENTITATS COL·LABORADORES DE L'ADMINISTRACIÓ MUNICIPAL (ECUV) I DE L'EINA DE VERIFICACIÓ D'ACTUACIONS URBANÍSTIQUES (VERA).

El Director General d'Urbanisme Vicente García Nebot i el Secretari General de la Federació de Municipis i províncies Vicente Gil Olmedo, exposen en aquest acte les jornades de presentació de la Guia de les ECUV i l'eina VERA, amb el propòsit de potenciar i donar la visibilitat necessària a aquestes entitats col·laboradores que s'estan demostrant vitals en les activitats de suport a ajuntaments, promotors i interessats.

La presentació de la Guia i els seus continguts la realitzarà el cap del Servei d'Assessorament Municipal i Intervenció Urbanística Oscar López Giménez i la presentació de l'eina VERA la realitzaran els tècnics de l'Institut Valencià de l'Edificació (IVE).

VERA és una eina fonamental en el present i futur de la comunicació en temps real de les activitats realitzades per les ECUVs i la seua intercomunicació amb ajuntaments i Direcció General d'Urbanisme. En el seu desenvolupament i projecció que ja és una realitat, s'intueixen i manegen possibilitats de futura aplicació amb un enorme potencial en aquest i altres camps.

Informació i contingut de les jornades.