Reunions de participació

Ves enrere Reunió de participació amb ADIF

Reunió de participació amb ADIF

Dimecres passat 24 de maig va tindre lloc la reunió de participació d'UNEIX amb ADIF, responsable de la infraestructura de la xarxa ferroviària d'interés general (RFIG). En ella van participar Carlos Domingo, director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat; Josep Llin, subdirector general de Mobilitat; Fernando Ugena, subdirector d'Operacions de Xarxa Convencional Est d'ADIF; i personal tècnic de la Subdirecció General de Mobilitat.
 
El ferrocarril, tant per al transport de viatgers com de mercaderies, es configura com un element fonamental en la mobilitat del nostre territori. La seua gran capacitat de càrrega, el seu menor impacte ambiental i major eficiència i la seua major velocitat fan que, malgrat la seua rigidesa territorial, li fan convertir-se en un element clau del sistema de transports.
 
La reunió va servir per a presentar el programa UNEIX i sol·licitar la participació d'ADIF com a gran gestor de la infraestructura ferroviària dependent de l'Estat, així com conéixer les actuacions presents i futures que ADIF està escometent i va acomenter en la RFIG en relació amb el Corredor Mediterrani i el Pla de Rodalies.