Reunions de participació

Ves enrere Reunió de participació amb les Cambres de Comerç

Reunió de participació amb les Cambres de Comerç

Dijous passat 22 de febrer ha tingut lloc la reunió de participació del programa estratègic UNEIX amb les Cambres de Comerç. En la reunió, celebrada en les dependències de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Ciutat Administratiu Nou d´Octubre, ha participat el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo; tècnics de la Direcció General; i representants de les Cambres de Comerç de València, Alacant i Castelló. Han excusat la seua presència les Cambres de Comerç d'Alcoi i Oriola (en aquest cas també se'ls ha transmès posteriorment la mateixa informació de la reunió).

Com en altres ocasions, una vegada presentat el programa, s'ha convidat a aquests organismes al fet que participen aportant les seues observacions, comentaris, suggeriments, ..., i en definitiva, el seu punt de vista sobre les matèries que tracta UNEIX.

D'aquesta reunió, i de les dos anteriors ja celebrades, ja han aparegut suggeriments de temes que ha de tractar UNEIX. És el cas de les noves tecnologies (en tots l'àmbits), i de com nostra Comunitat Valenciana deu afrontar-les i estar preparada per a elles.