Reunions de participació

Ves enrere Reunió de participació sector operadors de transport públic de viatgers

Reunió de participació sector operadors de transport públic de viatgers

Dimecres passat 7 de març va tenir lloc la reunió de participació de UNEIX amb els representants del sector d'operadors de transport públic de viatgers.

En la reunió, que va ser molt participativa, van acudir representants de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Confederació de Transport amb Autobús (CONFEBUS), Associació Empresarial de Transport de Viatgers de València (ADIVA), Empresa Municipal de Transports de València (EMT), Associació Gremial del Taxi, Unió d'Associacions del Taxi de la Comunitat Valenciana, Federació Sindical del Taxi de València, Associació d'Empresaris del Transport Interurbà de Viatgers amb autobús (Castelló), Federació Provincial de Transports Interurbans d'Alacant (FPTI), i UNAUTO VTC (sector lloguer vehicles amb conductor). Per part de la Conselleria van acudir el subdirector general de Mobilitat, Josep Llin; el subdirector general de Transport, José Moltó; la directora gerent de l'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), María Pérez; i personal tècnic de la Direcció general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat.

La reunió va servir com en ocasions anteriors, per a presentar el programa estratègic UNEIX i sol·licitar la participació dels representants convocats. En aquesta reunió, que va anar molt bé rebuda pels participants, ja es van poder traure algunes idees i conclusions que es desenvoluparan més tard en el document definitiu.