Tallers d'innovació

Ves enrere Taller d´innovació 3ª edat

Taller d´innovació 3ª edat

El passat 24 d'abril va tenir lloc en les instal·lacions de la Universitat Miguel Hernández d'Elx el segon taller d'innovació del programa estratègic UNEIX. En aquest cas estava orientat a la participació de la 3ª edat en la innovació del transport i la mobilitat. El taller va ser organitzat en col·laboració amb el Vicerectorat d'Infraestructures de la UMH, en el marc del conveni actual amb aquesta Conselleria. Aquest conveni està enfocat a la realització d'actes de divulgació, participació i estudi en l'àmbit de la planificació territorial, l'habitatge i les infraestructures. 

Per a la realització d'aquest taller es va comptar amb la col·laboració del programa SABEIX del Vicerectorat de Cultura de la UMH. Per part de la Generalitat va assistir el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, així com personal tècnic de la Direcció general. Van participar també Esther Fuentes, vicerectora adjunta de Cultura la UMH; Pedro Ginés, vicerector adjunt d'Infraestructures; i Esther Sitges, directora de l'Àrea del Programa SABEIX. El programa SABEIX és un programa integral per a majors de 55 anys en la UMH i per a la promoció de l'envelliment actiu i saludable, fonamentat en el compromís de la UMH per a optimitzar la qualitat de vida de les persones majors per mitjà de la formació, l'acció social i la recerca d'alt nivell.

El taller va estar dirigit per Rosa M. Regatos Soriano, del Centre de Referència Estatal d'Autonomia Personal i Ajudes Tècniques (CEAPAT) pertanyent a l'IMSERSO, i per Enrique López Ruiz, de Servigestion S.L. (empresa que treballa per al CEAPAT), i es van tractar temes d'innovació en transport i mobilitat des d'una perspectiva de la 3ª edat.

Conclusions del taller