Presentació

Presentació

Document estratègic de la Generalitat que definisca les principals línies estratègiques d'actuació que s'ha de seguir en matèria de mobilitat, infraestructures i transports en el període 2019-2030.

 Anunci del document estratègic UNEIX (febrer de 2018)

 Presentació del document estratègic UNEIX (juliol de 2018)

 

Document

NOVETATS

Ves enrere Aquesta setmana comencen els tallers territorials

Aquesta setmana comencen els tallers territorials

En les pròximes dues setmanes van a tenir lloc els tallers territorials del programa estratègic per a la millora de la mobilitat, infraestructures i el transport de la Comunitat Valenciana UNEIX. 

Emmarcats dins del procés de participació ciutadana d´UNEIX, juntament amb les reunions de participació i els tallers d'innovació, els tallers territorials tenen com a objectiu acostar a la ciutadania les materies sobre les quals tractarà el programa estratègic. Es van a realitzar tres tallers, un en cada capital de província, en col·laboració amb la Universitat de València, la Universitat Jaume Primer i la Universitat d´Alacant. El format serà de taula redona on experts en matèria de mobilitat, infraestructures i transport comentaran temes relacionats amb les línies estratègiques de UNEIX, i a continuació un debat amb participació activa del públic assistent.

Les dates i llocs previstos per a aquests tallers territorials són:

- Dilluns 21 de maig en la Llotja del Cànem a Castelló, a les 17:30.

- Dimecres 23 de maig en el saló d'actes de la Facultat de Geografia i Història de València, a les 16:00.

- Dimecres 30 de maig en la Sala Polivalent de la Seu Universitària de la Universitar d´Alacant, edifici carrer San Fernando 40, a les 17:00.

 

 Programa taller territorial Castelló

 Programa taller territorial València

 Programa taller territorial Alacant