Novetats

Ves enrere Contes per a gaudir, gaudir per a educar

Contes per a gaudir, gaudir per a educar


 

En el CEACV es realitzen tot tipus d'activitats d'educació ambiental per a tractar una gran diversitat de temàtiques ambientals amb els diferents tipus de grups i usuaris que s'acosten a les nostres instal·lacions. Introduir algunes d'estes temàtiques amb grups d'escolars d'infantil o dels cursos inicials de primaria, a vegades resulta complicat. És per això, que utilitzar les marionetes com a element educatiu, i al mateix temps lúdic, pot resultar molt útil per a fer arribar a estos grups de xiquets i xiquetes de poca edat alguns continguts que d'una altra forma resultaria més difícil fer-li-ho comprendre.

El CEACV ha elaborat unes obres de teatre de marionetes, per a treballar amb l'alumnat més xicotet continguts sobre quatre diferents temàtiques de caràcter ambiental: la contaminació del medi marí; els boscos, la seua gestió i recuperació; el canvi climàtic i altres problemes ambientals globals; i l'agricultura en general i especialment el cultiu de les oliveres i les seues característiques i productes.

Ara el CEACV ha unificat estos quatre contes teatralitzats per a marionetes en esta publicació que arreplega els textos i les necessitats per a la seua organització.

 

Per a visualitzar-ho i descarregar-ho, en el següent enllaç:
"Contes per a gaudir, gaudir per a educar"

Activitats

Agenda