Novetats

Ves enrere DIÀLEGS EN UN PLANETA EN EMERGÈNCIA

DIÀLEGS EN UN PLANETA EN EMERGÈNCIA


 

Estrenem un cicle de DIÀLEGS EN UN PLANETA EN EMERGÈNCIA. Debats amb experts moderats per la periodista Kristin Suleng, on pretenem aportar solucions per a construir una nova realitat des de les òptiques individual i col·lectiva. Durant els mesos de maig i juny en el CCCC, Centre del Carmen de Cultura Contemporània.

Esdeveniment adherit a Green Week 2022.

 • REPENSAR LA NOSTRA ALIMENTACIÓ - 12 de maig a les 18:30 h. Amb Lidia García Gracía de Agri-food Programme Officer en Ajuntament de València - Las Naves i JOSÉ María García Álvarez , Catedràtic d'Economia Aplicada i Professor d'Economia i Política Agràries a la Universitat Politècnica de València, modera Kristin Suleng.

 

 • EL REPTE DE LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA EN UN CONTEXT D'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA  - 19 de maig a las 18:30 h. amb PEDRO FRESCO TORRALBA Director general de Transició Ecològica Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i JORDI MARÍN I MONFORT, Químic de formació, professor de secundària des de fa dues dècades i membre del Fòrum de la Nova Ruralitat. Modera Kristin Suleng.

 

 • L'ART I LES ALIANCES DAVANT L'EMERGÈNCIA PLANETÀRIA 

  26 maig a les 18:00 h. El món de l'art té una funció estratègica fonamental, usar la seua creativitat i imaginació per a mostrar a la ciutadania, a través de l'impacte i la posterior reflexió, imatges creades des d'un punt de vista que va més enllà del mer documental, apel·lant a la raó i als sentiments, imaginant el futur i, sobretot, aportant solucions. Un diàleg per a obrir espais comuns des d'on afrontar l'emergència planetària. Amb CELSA MONRÓS BARAHONA, Directora general de Canvi Climàtic, Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i JOSÉ LUIS PÉREZ PONT, Director del Centre del Carme Cultura Contemporània. Modera Kristin Suleng.

 

 • CLAUS PER A ENTENDRE LA IMPORTÀNCIA DE LA BIODIVERSITAT DAVANT L'EMERGÈNCIA PLANETÀRIA. 2 juny a les 18:00 h. 

  El pastís dels ODS que presideix la sala Goerlich 2 en l'exposició EMERGENCY ON PLANET EARTH deixa clara la importància de la biodiversitat per a sostindre la vida, i que sobre la base de la mateixa es construeixen la societat i l'economia. La seua importància la posa en el centre de l'acció per a fer front a l'emergència ambiental. Un diàleg per a donar a la biodiversitat el valor que mereix. Amb JAIME GÜEMES HERAS, Director i Conservador del Jardí Botànic, i professor de la Universitat de València. Doctor en Ciències Biològiques, i PABLO VERA GARCÍA, Expert en conservació d’aiguamolls. Doctor en Biodiversitat. Modera Kristin Suleng.

 

 • L’ART I L’EDUCACIÓ AMBIENTAL, EINES ÚTILS PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCI-AMBIENTAL. 9 de juny a les 18:00 h. L'educació ambiental ofereix noves maneres de mirar i comprendre el món amb la finalitat de millorar les relacions de les persones amb un entorn en el qual tot està relacionat, interconnectat i en permanent canvi. Després de la reflexió cal arribar al compromís per a l'acció. I en això està l'educació ambiental.

  Un diàleg entre educadors del CEACV, educadors de museus, docents i estudiants per a transformar en acció les reflexions que genera l'exposició. Modera Kristin Suleng.

 

 • LA JOVENTUT EN PRIMERA LÍNIA DE L'ACTIVISME ENFRONT DE L'EMERGÈNCIA PLANETÀRIA. 16 juny a les 18:30 h. 

  La joventut porta anys en primera línia de l'activisme climàtic, exigint que s'escolte la ciència i s'actue amb rapidesa i contundència. En definitiva el seu missatge trasllada una petició que tota la societat ha d'escoltar, el seu dret a un futur digne en un planeta sa.

  Un diàleg per a posar en valor el paper de la joventut en la lluita climàtica. Amb PAULA TUZÓN, Secretària Autonòmica d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, y LAURA REBOUL Activista climàtica. Comunicadora i educadora ambiental. Modera Kristin Suleng.

 


 

 

 

Activitats

Agenda