Novetats

Ves enrere Webinar l'EDUCACIÓ AMBIENTAL PER A la PREVENCIÓ DE RESIDUS EN EL MARC DEL VIGENT PLA INTEGRAL DE RESIDUS (PIR)

Webinar l'EDUCACIÓ AMBIENTAL PER A la PREVENCIÓ DE RESIDUS EN EL MARC DEL VIGENT PLA INTEGRAL DE RESIDUS (PIR)

 

 

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) organitza el webinari L'EDUCACIÓ AMBIENTAL PER A LA PREVENCIÓ DE RESIDUS EN EL MARC DEL VIGENT PLA INTEGRAL DE RESIDUS (PIR), que estableix que tots els municipis hauran de disposar d'educadora ambiental per a la millora de la gestió dels residus domèstics i assimilables, a fi de donar un servei de proximitat a la ciutadania, el comerç i les empreses en tot allò relatiu a la prevenció en la generació d'aquests residus. Organitzem aquest webinari amb la finalitat de celebrar una trobada de professionals del sector de l'educació ambiental i de la gestió de residus, i debatre sobre les possibilitats d'acció. Aquesta és una de les accions del CEACV dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. 
 
Dimecres 25 de novembre de 2020
 
Horari: 11.00 a 12:30h
 
 
PROGRAMA:
 
- Presentació: Celsa Monrós, directora general de Canvi Climàtic.
 
- Conferència: Joan Piquer, director general de Qualitat Ambiental.
 
- Taula redona.
 
  • Modera: Anna Pons Frígols. Directora del CEACV
  • Abel Martínez Monteagudo. Assessor de les famílies professionals de Seguretat i Medi Ambient, Agrària, Química i Marítim-Pesquera. Formació transversal en educació ambiental, ODS i sostenibilitat. CEFIRE d'FPEAE.
  • Agustín Pons Contreras.  Enginyer agrònom i educador social habilitat. Ona Energy, empresa de consultoria ambiental.
  • Alberto Villalba Ramos. Enginyer Tècnic Agrícola i graduat en Ciències Ambientals. Calderona Viva, empresa d'educació ambiental. En aquests moments coordina un equip d'educació ambiental a l'Ajuntament de Castelló.
  • Anna Pont. Tècnica de medi ambient de l'ajuntament de Mutxamel.
 
 
 
Plataforma de vídeo-conferencies WEBEX.
 
 

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) et convida a assistir al webinari l'EDUCACIÓ AMBIENTAL PER A la PREVENCIÓ DE RESIDUS EN EL MARC DEL VIGENT PLA INTEGRAL DE RESIDUS (PIR).

Activitats

Agenda