Novetats

Ves enrere Webinar2_Guía de Acción para la Educación Ambiental. EAR y residuos

Webinar2_Guía de Acción para la Educación Ambiental. EAR y residuos

 

Webinar2_Guia d'Acció per a l'Educació Ambiental. EAR i residus. 


Coincidint amb el dia que se celebra el Dia Mundial de l'Educació Ambiental, continuem amb un segon webinari del CICLE DE WEBINARIS SOBRE EDUCACIÓ AMBIENTAL I RESIDUS. En aquesta tractarem allò relatiu a la GUIA D'ACCIÓ PER A L'EDUCACIÓ AMBIENTAL-EDUCACIÓ AMBIENTAL EN RUTA (EAR), document valencià de referència que té com a objectiu servir de marc educatiu per a la construcció d'un model de societat basat en la sostenibilitat. Organitzem aquest webinari amb la finalitat de celebrar una trobada de professionals del sector de l'educació ambiental i de la gestió de residus, per a donar a conéixer i compartir experiències educatives d'èxit i posar en valor la guia EAR. Val a dir que ja són més de 140 les entitats adherides a l'EAR que s'han compromés a realitzar accions d'educació ambiental per tal d'acomplir amb els seus objectius.
 
Presentació: Honorable Mireia Mollà Herrera

Consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica


Ponent: Olga Mayoral (Subdirectora del Jardí Botànic, Universitat de València)

Modera: Anna Pons Frígols. Directora del CEACV.

Taula redona:
- Víctor Benlloch Tamborero. Tècnic d'educació ambiental del CEACV.
- Juan Medina Cobo. Regidor de  Desenvolupament Urbà Sostenible, Transició Ecològica i Canvi Climàtic de l'ajuntament de Quart de Poblet.
- Neus Donet. Educadora ambiental a Orba.
- Gema Alcanyís Roy, Responsable d'Educació Ambiental en Institut Mediterrani per al Desenvolupament Sostenible (IMEDES)


Dimarts 26 de gener de 2021. De 11 a 12:30 h.

Dirigit a: Entitats EAR, CEFIRES, Xarxa de Centres Sostenibles, equipamients EA, empreses EA, alumnat de ECA y educadors/es ambientals.

Plataforma de video-conferències WEBEX 

 
 

Activitats

Agenda