Préstec Exposicions

Exposicions

Ves enrere EXPOSICIÓN PASSEJANT PELS ASSEGADORS

EXPOSICIÓN PASSEJANT PELS ASSEGADORS

 

Les vies pecuàries i la transhumància són part fonamental de la nostra història i són un reflex del canvi socioeconòmic i mediambiental ocorregut a Espanya en l'últim segle.
 
En les últimes dècades la societat ha viscut un canvi de gran importància. D'una economia basada en l'agricultura i la ramaderia, íntimament lligada al mitjà que l'envoltava i fonamentalment localitzada en les terres de l'interior, s'ha passat a concentrar la població en les zones costaneres, on l'economia dels serveis és la preponderant, deixant de costat els nostres llaços amb el territori.
 
L'exposició intenta mostrar el canvi en els usos de les vies pecuàries amb l'objectiu que l'espectador reflexione sobre aquest canvi social, que ha portat multiples avantatges i comoditats, però que ha deslligat a la societat del medi natural, el qual és possible tornar a descobrir de la mà d'aquests rius de camins i paisatges.
 
 
INFORMACIÓ A TINDRE EN COMPTE
 
Els recordem que l'entitat sol·licitant de l'exposició ha de fer-se càrrec del transport i dels treballs de muntatge i desmuntatge, així com de la càrrega i descàrrega en la recollida i devolució en el CEACV, de 9 a 13.30 h. Per a la càrrega i la descàrrega de l'exposició en les instal·lacions del CEACV serà necessari un mínim de dues persones de l'entitat sol·licitant.
 

Listado documentos