Detalle Notícia

Ves enrere I CURS DE TURISME ORNITOLÒGIC EN LA C.V.

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) i la Societat Espanyola d'Ornitologia (SEO/BirdLife) organitzen el I CURS DE TURISME ORNITOLÒGIC DE LA CV. El curs està basat en una adaptació del curs IBERAVES, un projecte de formació en el sector del turisme ornitològic realitzat per SEO amb el suport de BirdLife International i en col·laboració amb la Sociedade Portuguesa do Estudo das Aves (SPEA) i amb The Royal Society for the Protection of Birds (RSPB) del Regne Unit.
 
El I CURS DE TURISME ORNITOLÒGIC DE LA CV es gratuït. Està dirigit a empreses i guies en el sector del turisme en entorns pròxims a zones importants per a les aus. Es presenta en format semipresencial, amb 40 hores on line que es realitzaran mitjançant la plataforma d'IBERAVES entre el 15 de setembre i el 15 d'octubre pròxims, i 10 hores presencials que es realitzaran durant els dies 24 i 25 d'octubre a les instal·lacions del Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (Sagunt) i a la marjal del Moro.
 
La preinscripció, el termini de la qual està obert des del dia 21 de juliol al 5 de setembre de 2014, pot realitzar-se enviant un correu electrònic a valencia@seo.org.