Notícies

Ves enrere Agents mediambientals, Parcs Naturals i tècnics participen en els seminaris tècnics de LIFE Teixeres

Agents mediambientals, Parcs Naturals i tècnics participen en els seminaris tècnics de LIFE Teixeres

Durant els mesos de gener i febrer de 2023 s'han dut a terme quatre seminaris tècnics per a donar a conéixer el projecte LIFE Teixeres i compartir reflexions i coneixements amb els agents encarregats de la gestió del medi natural de les zones on es contemplen actuacions. Es tracta d'una oportunitat única per a, d'una banda, difondre els objectius de LIFE Teixeres, i, per un altra, promoure la participació amb la finalitat de buscar solucions consensuades per a la conservació del medi natural.
En aquest marc d'actuació, s'han organitzat quatre sessions tècniques que han tingut lloc en els següents dies i ubicacions:

- 25.01.2023 | Vall d'Alba (Castelló) Direcció Territorial.
- 02.01.2023 | Sogorb (Castelló) Direcció Territorial.
- 08.02.2023 | Alacant. Viver de la Santa Faç.
- 14.02.2023 | València. Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal (CIEF)

Durant les sessions s'han abordat i reflexionat sobre diferents aspectes del projecte, com les característiques de les parcel·les o dels horts clonals, les seues circumstàncies particulars, les actuacions a realitzar o la manera d'executar-les, entre d'altres. A més, una de les qüestions més importants a destacar d'aquestes reunions ha sigut l'establiment i reforç d'una estreta coordinació entre tots els agents que participen de tant en una manera com en l'altra en aquest projecte i el seu compromís a col·laborar per a un fi comú, la conservació de les teixeres de la Comunitat Valenciana.

En total, han sigut prop de 100 persones les que han assistit a aquestes quatre convocatòries, entre els quals es troben els equips tècnics de parcs naturals, de les Direccions Territorials, brigades de biodiversitat i agents mediambientals.

PRESENTACIONS

Listado documentos

Twitter