Notícies

Ves enrere VI reunió del grup de treball del Pla de Recuperació de la Silene hifacensis

VI reunió del grup de treball del Pla de Recuperació de la Silene hifacensis

El passat 22 de novembre va tindre lloc la VI reunió del grup de treball del Pla de Recuperació de Silene hifacensis, a què va assistir l'equip tècnic del Servici de Vida Silvestre i Xarxa Natura 2000, ubicat en el CIEF. La finalitat d'estes trobades és analitzar l'evolució de les accions del Pla, així com plantejar reptes comuns en la recuperació d'esta espècie, silene d'Ifach.

Entre les principals conclusions de la sexta trobada destaca, per una costat, la decisió de mantindre les sembres de llavors en aquells llocs on millor s'ha instal·lat l'espècie, alhora que es continuarà amb la producció de llavors en els horts planters. A més, d'altra banda, es decició començar a buscar nous emplaçaments on sembrar.

En un altre orde de coses, amb l'objectiu de donar a conéixer els resultats i avanços en el pla de recuperació d'esta espècie, dins de la reunió es va plantejar la idea de realitzar accions de comunicació, com una exposició fotogràfica itinerant, entre d'altres coses.

En termes generals, els presents van valorar positivament la col·laboració dels diferents equips del grup i es va apostar per continuar treballant amb l'espècie dins de les possibilitats de cada u.

La cita va tindre lloc en el centre dels Carrabiners de L’Alfàs del Pi (Alacant) i a ella van assistir a més del Servici de Vida Silvestre, la resta de representants dels diferents equips que participen en el pla de recuperació, com són el Grup d'Intervenció en Altura (GIA) dels Agents Mediambientals, l'ajuntament de L’Alfàs del Pi, el parc Natural del Penyal d’Ifac, el d'El Montgó i Serra Gelada i els Servicis territorials d'Alacant.

Twitter