Notícies

Ves enrere Visita tècnica dels socis del projecte LIFE RedBosques_Clima a repoblacions forestals de Barraques

Visita tècnica dels socis del projecte LIFE RedBosques_Clima a repoblacions forestals de Barraques

El passat 16 de gener vam rebre la visita dels socis del projecte europeu LIFE RedBosques_Clima a les parcel·les pilot de Barraques (Castelló) que estan incloses en aquest. L'objectiu de la mateixa va ser assegurar que els criteris en el disseny són coherents i homogenis en totes les actuacions pilot, i definir les actuacions silvícoles que s'executaran per a augmentar la diversitat i heterogeneïtat d'aquestes pinedes, altament vulnerables al canvi climàtic. El CIEF forma part com a soci del projecte.

En aquestes parcel·les, repoblades de "Pinus pinaster", s'implementaran actuacions demostratives d'adaptació al canvi climàtic. En els pròxims mesos es visitarà també altres àrees pilot al Parc Natural de Sierra Nord de Guadalajara i al Parc Natural dels Ports.

A la cita van acudir a la cita les i els tècnics de la Fundació F.G. Bernáldez (FUNGOBE), de l'institut CREAF, del Parc Natural dels Ports, de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergéncia Climàtica i Transició Ecològica i de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa. A més, van ser presents tècnics de la direcció territorial de Castelló, així com diversos agents mediambientals del territori, que col·laboren estretament amb el projecte.

Més informació > www.redbosquesclima.eu

Twitter