Novetats

Ves enrere INSTRUCCIONS: EL SECRET D'ESCALONA

INSTRUCCIONS: EL SECRET D'ESCALONA

Podràs superar els perills que amaga el Paisatge Protegit Serra Escalona i el seu entorn en aquesta aventura Wherigo?


 

Estàs davant el primer videojoc en primera persona i interactiu de la xarxa de Parcs Naturals de la Generalitat Valenciana on hauràs d'enfrontar-te al misteri que amaga el parador del nostre amic Xiulet.

En aquesta aventura tu eres l'únic protagonista i hauràs de resoldre diferents jocs i pistes i interactuar amb alguns personatges que et permetran conéixer i descobrir el Paisatge Protegit Serra Escalona i el seu entorn com mai abans l'havies vist. Però cura, perquè les teues decisions canviaran el rumb dels esdeveniments.

El videojoc es desenvolupa íntegrament en Pineda de Campoverde pel que t'has de desplaçar a aquesta urbanització per a completar l'aventura.

Per a jugar només neceistas un mòbil amb GPS I seguir pso a pas les següents instruccions. Et recomanem que accedisques a aquest text directament des del mòbil en lloc del PC per a agilitar la descàrrega del cartutx del joc. Si després d'intentar la seua descàrrega et sorgeix algun error o problema no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el mail: serra_escalona@gva.es o en el telèfon 686 52 92 94:

PAS 1) Entra en la pàgina de Wherigo ACÍ per a registra't gratuïtament. Aquesta aventura conté enllaços a llocs web de tercers. En fer 'clic' en aquests enllaços, abandones la nostra pàgina, per la qual cosa ja no tenim control sobre el lloc al qual eres redirigit i no som responsables dels termes, la privacitat ni de la protecció de les teues dades en aqueixos emplaçaments. Aquests llocs web estan subjectes a les seues pròpies polítiques de privacitat, per la qual cosa és recomanable que els consultes detingudament per a confirmar que estàs d'acord amb els termes d'ús.

Introdueix un nom, una contrasenya i el teu email i punxa en "create my account". Hauràs d'entrar posteriorment en el mail de contacte que has introduït per a confirmar el registre.  Recuerda el teu usuari i contrasenya perquè el necessitaràs més endavant. (si ja tens un compte en Geocachin.com et serveix el mateix usuari i contrasenya i no fa falta aquest pas). 

 

PAS 2) Activa l'opció Ubicació o GPS del teu mòbil ( ). Després descarrega't en el teu mòbil l'aplicació gratuïta del joc:
- Si tens Android (el robot verd) busca-la en la Play Store amb el nom de" WHEREYOUGO".
- Si tens Apple (la poma mossegada) busca-la en l'App Store amb el nom de " WHERIGO".

 

PAS 3) Ara configurarem l'aplicació perquè no tingues problemes, així que una vegada oberta l'aplicació que en el teu mòbil t'has descarregat en el PAS 2 segueix les indicacions:

Entra en el menú genèric. Apareixen les 4 opcions principals. Entra en “CONFIGURACIÓN”:

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Es despleguen diferents opcions. Entra en la segona d'elles “LOGIN CREDENTIALS":


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Ací introduïm l'usuari i contrasenya que has creat anteriorment de la pàgina de Wherigo (PAS 1). És important que ho escrigues amb cura perquè no te de fallades (a vegades el corrector ens l'embolica).

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Punxa en "Username" i escriu l'usuari que havies creat en el PAS 1.

Punxa en "Password" i escriu la contrasenya creada en el PAS 1

Punxa després en "Check login data" i si t'apareix un missatge que diu: "Login check successful" és que ho estàs fent molt bé (si t'indexe "not successful" introdueix de nou les dades d'accés perquè ha ocorregut algun error)

 

 

Eixim al menú principal i de les quatre opcions punxem ara en “GPS”:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Marquem les pestanyes de “LOCATION” i “BRÚJULA” per a activar-les (es posarà la línia en blava). Si tenim activada la ubicació del nostre mòbil han d'aparéixer en el radar els satèl·lits connectats. Si no apareixen després d'un minut: desactiva totes dues pestanyes (apareix la línia grisa) i torna a activar-les (línia blava).

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment eixim al menú principal per a entrar ara en MAPA:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

- i seleccionem la icona que indica la fletxa roja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I cerca la mateixa icona perquè l'opció "mostrar la meua ubicació" estiga activa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(En algunes ocasions, depenent de la cobertura, el mapa apareix com a de carrer i en altres en blanc. En aquest cas hauràs d'utilitzar la brúixola que t'apareixerà dins del joc per a localitzar els punts)

 

PAS 4) I ja només ens queda descarregar el cartutx del joc. Depenent del mòbil que utilitzes, si no et troba l'aplicació directament per a obrir-la, hem d'habilitar-li manualment els permisos. Abans de fer res llig les dues possibilitats que et pots trobar:

Opció A) Si s'obri la pàgina de "obrir amb WheryouGo":


 

 

 

 

 

 

 

Perfecte, punxa en el , descàrrega el cartutx i a jugar.

 

Opció B) Però si t'apareix la finestra anterior sense l'opció d'obrir-ho amb WherYouGou o t'apareix aquesta altra finestra inferior quan li dones a descarregar:


 

 

 

 

 

Llavors cal habilitar l'accés de l'aplicació.

Per a això hem d'entrar en "Ajustos" del nostre mòbil (),

busquem "Aplicacions"  i punxem en el programa WhereYouGou ().

Ara busquem l'opció "Establir" o "obrir com a predeterminada"


 


 

 

 

 

I seleccionem l'opció "Afegir enllaç" o "adreces web admeses" i habilitem les web que apareixen:


 

 

Dit això, ara tria alguna de les opcions per a descarregar el cartutx  del joc, i procedeix en funció de les dues opcions de dalt A) o B) :

- Si estàs llegint això des del teu mòbil punxa ACÍ per a descarregar-ho. 

- Si estàs llegint això des de l'ordinador escaneja amb el mòbil el codi Qr:

 

Quan vulgues entrar de nou a jugar punxa en INICI i selecciona el cartutx i la partida guardada


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ara tot depén de tu. Què li haurà pogut ocórrer a Xiulet perquè haja desaparegut?, Superaràs les proves que t'aniran apareixent al llarg d'aquesta aventura?

A les teues mans queda ajudar a Xiulet  perquè continue guiant els nostres Parcs Naturals.