Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere 4ª Reunió de Coordinació dels socis TECMINE

4ª Reunió de Coordinació dels socis TECMINE

El passat 30 de maig va tenir lloc la reunió de coordinació dels socis del projecte LIFE TECMINE per a debatre i avaluar l'estat de les accions. La reunió va tenir lloc en les dependències de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre a València.

Estat de les accions:

  • Les obres de restauració de la mina han finalitzat.
  • L'estabilització del front de mina es realitzarà després de l'estiu.
  • El seguiment de la restauració està en marxa. Durant els pròxims dos anys es van a mesurar indicadors de: (1) Topografia i hidrologia, (2) Serveis de l'ecosistema i (3) Impacte socioeconòmic.
  • S'estan planificant les activitats de difusió del projecte als diferents grups d'interès.

Durant la reunió, el CEAM va presentar a dos nous col·laboradors, que treballaran en el marc del projecte LIFE TECMINE:

  • Una estudiant del grau en Enginyeria en Gestió Ambiental de la Universitat Tècnica Particular de Loja a Equador. Està desenvolupant el seu treball fi de màster en Gestió i Restauració del Mitjà Natural, impartit per la Universitat d'Alacant.
  • Un llicenciat en agro-recursos per la Pontifícia Universitat Catòlica de Xile. Està realitzant una col·laboració dins del marc del TECMINE, per a aplicar el protocol d'avaluació RESTOCAT proposat per Carabassa i col., (2015).

4ª Reunión de coordinación del proyecto LIFE TECMINE

4ª Reunión de coordinación del proyecto LIFE TECMINE

4ª Reunión de coordinación del proyecto LIFE TECMINE

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.