Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Alumnes de la Universitat Politècnica de València visiten la Mina Fortuna a Ademuz

Alumnes de la Universitat Politècnica de València visiten la Mina Fortuna a Ademuz

Alumnat del Màster Universitari en Enginyeria Bioambiental i del Paisatge de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi natural de la Universitat Politècnica de València van visitar la Mina Fortuna a Ademuz (València). És un màster de nova creació que ha començat la seua marxa en el curs 2022/2023 i que pretén formar professionals que provenen del món de l'Enginyeria i el Medi Ambient.

L'objectiu de la visita a la Mina Fortuna del projecte LIFE TECMINE, era conéixer les tècniques pioneres a Europa que tan bon resultat estan obtenint en la recuperació de la funcionalitat de l'ecosistema.

Els estudiants van fer un recorregut per la mina acompanyats per l'equip del projecte LIFE TECMINE. Van poder comprovar in situ els resultats obtinguts després de les noves tècniques de restauració ecològica aplicades en la Mina Fortuna.

Va ser una jornada pràctica on es van compartir metodologies i avanços en la restauració de mines amb futurs professionals del sector.

L'equip de LIFE TECMINE aposta per la transferència de coneixement. Procés vital perquè es garantisca la restauració minera i la recuperació d'espais naturals afectats per l'acció de l'ésser humà.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alumnes del màster en diferents moments de la visita

 

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.