Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Campaña de divulgació LIFE TECMINE: estiu 2019

Campaña de divulgació LIFE TECMINE: estiu 2019

Durant els mesos de juliol a octubre el projecte LIFE TECMINE estarà present en diferents municipis del Racó d'Ademús (València) i Teruel per a donar a conèixer el projecte a la població local, aprofitant la major afluència de visitants a la zona durant el període estival.

Estarem presents en la setmana cultural que ofereixen diferents ajuntaments durant l'estiu mitjançant un lloc informatiu, on t'explicarem el projecte i trobaràs diferent material divulgatiu per a conèixer El nou paisatge de la mina Fortuna després de la restauració realitzada pel projecte LIFE TECMINE.

A més, hem preparat un cicle de 4 jornades dirigides a tot tipus de públic per a conèixer una mica millor diferents aspectes relacionats amb la restauració de la mina Fortuna com són l'ornitologia, la botànica, els aiguamolls i la mineria. Les jornades inclouen una visita a la mina i diferents activitats a l'aire lliure i seran al setembre i octubre en Riodeva.

Aquest projecte, a més de recuperar la zona des del punt de vista paisatgístic i ambiental, posa en valor aquest nou espai perquè tinga usos socials i recreatius. Hem creat un itinerari didàctic amb panells informatius que expliquen les actuacions del projecte i que recorrerem durant les jornades previstes.

On ens pots trobar?

Lloc informatiu de LIFE TECMINE

Localitat Esdeveniment Data Horari Ubicació
Casas Bajas Mercat d'artesania 27/07/2019 11 a 20h Área recreativa Molino de Casas Bajas (El Rincón de Ademuz - Valencia)
Torrebaja Setmana Cultural 06/08/2019 18 a 20h

Recinto ferial de Torrebaja

Libros Setmana Cultural 12/08/2019 18 a 21h

Ayuntamiento de Libros

Los Santos Setmana Cultural 13/08/2019 18 a 21h Ayuntamiento de Libros
Riodeva Titánica Riodeva MTB 25/08/2019 A partir de las 9h Puerta principal Titania Dinópolis - Riodeva (Teruel)
Castielfabib Setmana Cultural 30/08/2019 A partir de las 11h Plaza de la Villa (Castielfabib)
Vallanca XLIII Septenario de la Virgen de Santerón 21/09/2019 A partir de las 11h

Plaza o Nave de Vallanca

 

Nota: estem pendents de confirmar la nostra presència a Ademús. Molt prompte més informació.

Jornades de mineria i medi ambient

Cartel jornadas minería y medio ambiente LIFE TECMINE

DESCARREGA EL CARTELL DE LA JORNADA (arxiu PDF, 1,8MB)

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.