Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Disponibles les Guies tècniques del projecte TECMINE sobre restauració de mines.

Disponibles les Guies tècniques del projecte TECMINE sobre restauració de mines.

Dues publicacions de la Generalitat Valenciana que ajudaran al sector miner i a les administracions a seleccionar les millors tècniques de restauració i a avaluar la seua idoneïtat. A més, aquests documents han comptat amb la col·laboració de nombroses empreses, administracions públiques i centres d'investigació de tota Espanya.

Guia metodològica per a l'elaboració de Plans i Projectes de Restauració d'Espais Forestals afectats per Activitats Mineres

 

 

 

 

 

 


 

A partir de les conclusions aconseguides amb el desenvolupament del projecte LIFE TECMINE juntament amb la recopilació i estudi detalladament de la bibliografia existent en matèria de restauració de mines, l'equip de VAERSA-GVA ha elaborat una nova guia que pretén acompanyar als professionals del sector públic i privat en el procés de planificació, presa de decisions i redacció del pla de restauració.

Aquesta guia inclou tant les tècniques convencionals com a l'avantguarda, aportant informació sobre els avantatges i inconvenients de la seua aplicació, així com recomanacions pràctiques. A més, s'inclouen nombrosos exemples de bones pràctiques i una àmplia bibliografia.

Descarregue el document en diferents idiomes i versions.

 

Guia per al Control i Seguiment dels Projectes de Restauració d'Explotacions Mineres en Terrenys Forestals 

Com a resultat del projecte LIFE TECMINE i amb l'objectiu de facilitar a les Administracions Públiques i empreses mineres, el control i seguiment dels projectes de restauració de mines i pedreres, aquesta nova guia inclou una sèrie d'indicadors i mètodes de mesurament, que permetran identificar tant el compliment del projecte aprovat com la idoneïtat de les tècniques seleccionades.

Aquesta publicació ha sigut elaborada pels tècnics de la Generalitat Valenciana i de VAERSA que compten amb més de 15 anys d'experiència en matèria de restauració d'espais forestals afectats per explotacions mineres.

Descarregue el document en diferents idiomes i versions.

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.