Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere El projecte LIFE TECMINE aposta per la transferència de coneixements a les noves generacions de professionals

El projecte LIFE TECMINE aposta per la transferència de coneixements a les noves generacions de professionals

Coincidint amb els treballs de plantació en la mina Fortuna, el passat 25 i 27 de febrer, el projecte va rebre la visita dels estudiants del mòdul formatiu d'Aprofitaments Forestals del Centre Públic Integrat de Formació Professional Sant Blas de la província de Terol.

La visita, organitzada per SIBELCO, empresa minera propietària de la mina i que està duent a terme els treballs de restauració de la mina, va tenir com a objectiu donar a conèixer el projecte LIFE TECMINE i les tècniques innovadores que s'estan emprant.

En les dues jornades, representants del consorci van explicar als estudiants el projecte, les tècniques empleades i com s'executen en el terreny. Els assistents van veure com ha quedat la zona després de la modelación del terreny amb la tècnica GEOFLUV. Així mateix, van tenir l'oportunitat de veure en directe com es realitza la plantació i com van a executar les microcuencas que facilitaran la supervivència de les plantes.

Visita dels estudiants del CPIFP San Blas (Terol)

Visita estudiantes CIFP San Blas

Visita estudiantes CIFP San Blas

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.