Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere El projecte LIFE TECMINE guardonat en els Premis LIFE 2023

El projecte LIFE TECMINE guardonat en els Premis LIFE 2023

Cada any, els Premis LIFE reconeixen l'excel·lència dels projectes LIFE compresos en tres categories: la protecció de la naturalesa, el medi ambient i l'acció pel clima.

El 6 de juny, la Comissió Europea va revelar els guanyadors dels Premis LIFE d'aquest any 2023. La cerimònia de lliurament va tindre lloc a les 17.45 en l'Edifici Carlemany a Brussel·les, emmarcada dins de la celebració de l'EU Green Week 2023, l'esdeveniment mediambiental més important d'Europa. 

El projecte LIFE TECMINE ha sigut un dels 9 projectes finalistes d'enguany, estant nominat en la categoria de medi ambient.

D'entre els projectes seleccionats, el públic ha votat pel seu projecte preferit. LIFE TECMINE ha rebut un total de 3.091 vots, sent el projecte més valorat pels ciutadans i alçant-se amb el Premi Ciutadà al Millor Projecte LIFE 23.

El coordinador del projecte Juan Uriol Batuecas, Cap de Servei d'Ordenació i Gestió Forestal de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica; i els màxims representants de la conselleria van recollir el premi a Brussel·les.

Moltes gràcies pels vots rebuts i pel reconeixement a les tècniques innovadores de restauració ecològica dutes a terme en la Mina Fortuna d'Ademuz (València).

Tot l'equip de LIFE TECMINE s'enorgulleix d'aquesta distinció que reconeix el treball realitzat per investigadors i experts tècnics del camp de la mineria. Formen l'equip TECMINE:

- Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica
- Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM)
- Sibelco Minerals S.A.
- Universitat Complutense de Madrid (UCM)
- Valenciana d'Aprofitaments Energètics de Residus (VAERSA).

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIFE TECMINE guanyador del Premi Ciutadà al millor projecte LIFE 23

 

 

Equip de LIFE TECMINE amb el premi Ciutadà al Millor Projecte LIFE 23 

 

 

Premiats LIFE 2023

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.