Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere El Projecte LIFE TECMINE: referent de restauració sostenible de mines

El Projecte LIFE TECMINE: referent de restauració sostenible de mines

L'interès pel projecte LIFE TECMINE i les tècniques empleades creix entre els professionals i rebem la visita de dos col·legis oficials.

Els passats dies 31 de maig i 1 de juny van tenir lloc les II Jornades Morella/Terol de mineria sostenible organitzades pel Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Graus en Mines i Energia de l'Est-Sud, el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Graus en Mines i Energia d'Aragó i l'Ajuntament de Terol.

En aquestes jornades, els participants van visitar la Mina Fortuna (Ademús) el dia 31 de maig i van conèixer la restauració que s'ha dut a terme en el marc del projecte LIFE TECMINE. El dia 1 de juny, durant la sessió de ponències, es va presentar el projecte i la restauració geomorfològica com una solució per a la restauració de mines.

Així mateix, el passat 12 de juny, el projecte va rebre la visita dels professionals del Col·legi d'Enginyers de Mines de Llevant, durant la qual es van presentar els aspectes generals del projecte i les noves tècniques implementades.

La mina Fortuna és l'única restauració duta a terme a la Comunitat Valenciana amb la nova tècnica GeoFluv i el projecte LIFE TECMINE s'ha convertit en el referent per al sector miner, tant a nivell privat com a públic. Professionals i empreses mostren el seu interès a conèixer les tècniques empleades en el projecte per a implementar-les en altres regions, la qual cosa està portant a la necessitat de formar als professionals en aquestes i altres tècniques de restauració ecològica.

Visita de les II Jornades Morella/Terol de mineria sostenible

Visita a la mina Fortuna del Colegio Ingenieros Técnicos Minas

Visita a la mina Fortuna del Colegio Ingenieros Técnicos Minas

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.