Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Les administracions públiques aposten per la restauració sostenible de les nostres mines

Les administracions públiques aposten per la restauració sostenible de les nostres mines

La Segona Edició del curs Noves tecnologies aplicades en la restauració d'explotacions mineres ha tingut lloc els dies 24, 25, 26 de novembre en la modalitat a distància i el 10 de desembre es realitza la visita de camp a la mina Fortuna a Ademús, restaurada en el marc del projecte LIFE TECMINE.

El curs, dirigit principalment al personal tècnic de l'Administració Pública, ha comptat amb 50 participants de diferents comunitats autònomes com Andalusia, Aragó, Comunitat Valenciana, Balears, Castella-la Manxa, Madrid i Múrcia, entre altres.

Les tres jornades de ponències, de la mà d'experts i professionals de la restauració, han permès als participants aprofundir en els aspectes més rellevants que intervenen en la restauració d'explotacions mineres i les tècniques més noves que s'estan desenvolupant a Espanya i Europa.

El gran interès i l'elevada participació dels assistents en el xat i els debats posa de rellevància la important aportació d'aquest curs en l'àmbit de l'administració pública i, també, del sector privat.

La restauració sostenible i ecològica dels espais miners és possible gràcies a les noves tècniques i coneixements que projectes com LIFE TECMINE o LIFE RIBERMINE estan aportant al sector miner. És important que els gestors de l'administració pública, responsables d'aprovar i validar els projectes de restauració, coneguen les tècniques, el seu funcionament i disposen de les eines necessàries per a dur a terme un adequada vigilància i seguiment de les restauracions realitzades.

El projecte LIFE TECMINE ha posat en marxa diferents accions formatives dirigides a tots els grups d'interès relacionats amb la restauració de mines atenent la demanda formativa del sector privat i públic.

Gràcies per la vostra participació i interès!

Per a estar informat de totes les novetats i activitats del projecte, subscriu-te a la Newsletter en l'enllaç de més a baix.

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.