Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Nova galeria d'imatges del TECMINE

Nova galeria d'imatges del TECMINE

Ja pots descobrir el projecte LIFE TECMINE a través d'una selecció de fotos on t'expliquem com s'han fet les obres de restauració de la mina Fortuna a Ademús, els treballs de monitoratge que estem duent a terme per a comprovar que les tècniques implementades funcionen i com ha canviat l'aspecte de la mina des que van començar els treballs fins ara.

Així mateix, et comptem tots els esdeveniments en els quals hem participat divulgant el projecte i les activitats que hem organitzat per al sector professional, la comunitat educativa i la població local.

Et convidem a fer aquest recorregut visual ple d'imatges impactants i plenes de vida.

El nostre més sincer agraïment a totes les persones i entitats que han participat en el projecte i que donen suport a la mineria sostenible i la restauració dels ecosistemes.

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.