Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Presentació de les Guies Tècniques de restauració de mines i pedreres

Presentació de les Guies Tècniques de restauració de mines i pedreres

La Jornada se celebrarà el dia 5 d'octubre de 2022 a València

Es presentaran les dues Guies Tècniques desenvolupades en el marc del Projecte LIFE TECMINE sobre restauració de mines en terrenys forestals. Es tracta de dues publicacions que tenen com a objectiu:

  • Servir d'ajuda a les Administracions Públiques i al sector miner a l'hora de seleccionar les millors tècniques de restauració en el procés de planificació i redacció del projecte.
  • Facilitar el control i seguiment de projectes de restauració a les Administracions Públiques i a empreses.

Les Guies Tècniques inclouen recomanacions, exemples de bones pràctiques, indicadors, mètodes de mesurament i una àmplia bibliografia.

La presentació es podrà seguir via streaming.

Cartell amb la programació de la jornada

Durant la jornada també es podrà visitar l'Exposició Fotogràfica “Nou Paisatge de la Mina Fortuna” que estarà en exposició fins al 31 d'octubre de 2022 en les instal·lacions de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre a València.

Mitjançant imatges, l'espectador pot veure l'evolució de la restauració ecològica duta a terme en la Mina Fortuna a Ademuz (València). L'Exposició permet realitzar un recorregut visual des del començament de les obres fins al final del projecte de restauració.

Exposició Fotogràfica

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.