Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Ja disponible l'informe de l'Acció A3: Identificació del referent y limitacions

Ja disponible l'informe de l'Acció A3: Identificació del referent y limitacions

L'Acció A3 té com a objectiu cercar un àrea de referència, pròxima a la mina Fortuna, per a obtenir alguns paràmetres que són necessaris per a usar el software Natural Regrade, mitjançant el qual es realitza el disseny de les noves formes del terreny seguint el mètode GeoFluv.

En aquest informe trobaràs la metodologia completa de com se cerca l'àrea de referència en l'àmbit del projecte LIFE TECMINE, així com el resultat final i els paràmetres emprats per al disseny geomorfològic amb el mètode GeoFluv.

En ser una metodologia sistemàtica i objectiva pot ser emprada en altres projectes, per la qual cosa s'espera que contribuïsca a la transferència de coneixement entre professionals del sector.

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.