NOVETATS

Ves enrere El projecte LIFE TECMINE rep la visita de l'empresa pública Korea Environment Corporation (K-eco)

El projecte LIFE TECMINE rep la visita de l'empresa pública Korea Environment Corporation (K-eco)

Representants de l'equip de LIFE TECMINE van acollir als empleats de l'empresa coreana en la trobada que va tindre lloc el 31 d'octubre de 2023 en la Mina Fortuna d'Ademuz.

Fins allí es van traslladar els empleats de la Divisió de Sòl i Aigua Subterrània de Korea Environment Corporation (K-eco) juntament amb una delegació de socis del projecte LIFE TECMINE.

La jornada va començar amb una explicació de les actuacions que s'han dut a terme en la Mina Fortuna. Es van comentar les tècniques innovadores utilitzades en la restauració ambiental de mines en espais naturals i es va observar l'estat actual de la restauració.

La jornada va acabar amb una breu presentació de l'empresa K-eco per part de la delegació de Corea. Van explicar quines són les principals funcions de l'empresa i amb quins problemes s'enfronten diàriament per a restaurar els espais miners existents a Corea del Sud.

El projecte LIFE TECMINE, promogut pel Servei d'Ordenació i Gestió Forestal de la Direcció General del Medi natural, va ser finalista dels Premis LIFE 2023 en la categoria de Medi Ambient i va resultar guanyador del Premi Ciutadà LIFE 2023.
 


 


 


 


 

Imatges de la visita de l'empresa pública Korea Environment Corporation (K-eco) a LIFE TECMINE