NOVETATS

Ves enrere Finalitza el període B de captures d'aus fringílidas de la Temporada 2014-2015

Finalitza el període B de captures d'aus fringílidas de la Temporada 2014-2015

 El passat dia 9 de novembre va finalitzar el termini de captura d'aus fringílides, corresponent al període B de la present temporada.

Recordar que només s'admetran a tràmit, per a la següent temporada d'esta modalitat, les sol·licituds presentades a través dels representants de federacions o associacions ornitològiques silvestristes i per a obtenció de l'autorització és requisit específic estar al corrent de la presentació dels parts de captura de la temporada anterior.

 

Amb les dades dels parts de captura presentats pels caçadors autoritzats en la temporada, s'elabora un resum que es publica en la pàgina Web de la Generalitat Valenciana - Servici de Caça i Pesca Continental. El dia 3 de desembre de 2014 s'han publicat les Captures d'Aus Fringílides corresponents a l'any 2013.

Per a consultar-ho poden accedir a través de: http:/www.citma.gva.es | web | Medio-Natural | Caza y Pesca Continental | Caza, apartat Aus Fringílides, sub apartat Resultats Aus Fringílides o polsant l'enllaç Captures de Fringíl·lids. També es poden trobar els resums dels anys anteriors, des de 2008.

 

 

Per a rebre les NOTÍCIES i les NOTES DE FAUNA, que publica el Servici de Caça i Pesca Continental per correu electrònic és necessari estar subscrit a la llista de distribució. Si no està subscrit i desitja rebre-les, només hi ha punxar en l'accés directe de la pàgina WEB del Servici de Caça i Pesca Continental.