Subscripció - Novetats Caça i Pesca Continental

Subscripció - Novetats Caça i Pesca Continental

NOVETATS

Ves enrere La gestió forestal de la Comunitat Valenciana a Brussel·les

La gestió forestal de la Comunitat Valenciana a Brussel·les

El passat 13 de novembre es va celebrar a Brussel·les la Conferència Regional sobre innovació forestal en la Unió Europea, organitzada per la Comissió dels Recursos Naturals (NAT) del Comitè Europeu de les Regions.

Segons els organitzadors, les empreses forestals contribueixen fins a en un 7% al creixement econòmic. El sector empra a més de 3,5 milions de persones en tota la Unió Europea.

En les zones rurals, en particular, els boscos són un recurs clau per a millorar la qualitat de vida i la creació d'ocupació i, per tant, mantenir vives i pròsperes a les nostres comunitats rurals. La cooperació regional en la UE és essencial per a facilitar l'intercanvi de competències i reforçar la competitivitat de les nostres regions.

La primera part de la conferència s'ha centrat en els reptes i qüestions relacionats amb la innovació en el sector forestal, així com en les eines disponibles a nivell de la UE, mentre que la segona part s'ha centrat en la presentació d'alguns exemples de millors pràctiques regionals.

Pilar Ara va assistir a aquesta jornada en representació del Servei d'Ordenació i Gestió Forestal de la Direcció general de Medi Natural i d'Avaluació Ambiental de la Generalitat Valenciana i va exposar, com a exemple regional, les estratègies i accions innovadores en matèria forestal que està desenvolupant el govern valencià.

Descarrega la presentació (arxiu PDF 1,6MB)

Pots accedir al video de la conferència completa en els enllaços de més a baix.

La intervenció de Pilar Ara s'inicia a 1 hora i 23 minuts del video.