notícies

Medi Natural

Ves enrere Et vas d'excursió a la muntanya? Ja pots planificar la teua eixida amb la nova informació d'instal·lacions recreatives i senderes

Et vas d'excursió a la muntanya? Ja pots planificar la teua eixida amb la nova informació d'instal·lacions recreatives i senderes

Área recreativa

Ja tens disponible en la web de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural continguts actualitzats sobre les senderes i les instal·lacions recreatives en terrenys forestals de la Comunitat Valenciana.

Trobaràs una descripció sobre la tipologia d'instal·lacions recreatives i senderes, normativa d'aplicació, enllaços als tràmits administratius i una fitxa per a descarregar amb informació sobre la ubicació, com accedir i els diferents serveis que trobaràs en les instal·lacions (fonts, taules, aparcament, lavabos, etc.). Nota: algunes de les fitxes estan en procés d'actualització, en breu estaran disponibles.

També tens l'enllaç al visor cartogràfic on pots consultar la mateixa informació i, a més, preparar-te un plànol amb la ruta de la sendera o la ubicació de la instal·lació.

Segueix aquestes recomanacions abans d'eixir d'excursió i comparteix-les amb els teus familiars i coneguts (descarrega arxiu PDF 163KB)

Recorda que...

 

Gaudir dels nostres boscos és un regal. Cuidar d'ells també depèn de tu