notícies

Medi Natural

Ves enrere EDUCAbosc arriba al teu col·le

EDUCAbosc arriba al teu col·le

El passat 29 de setembre va començar el curs per al programa EDUCAbosc que va estar en l'Institut d'Educació Secundària Serpis a la ciutat de València. Els alumnes de 1ºde ESO van conèixer algunes de les espècies d'arbres i arbustos més representatives dels boscos de la Comunitat Valenciana i van aprendre a utilitzar una clau d'identificació en el taller "Detectius d'espècies".

Tant l'alumnat com el professorat van mostrar gran interès en els continguts, que continuaran treballant en classe amb el material facilitat pel programa EDUCAbosc.

Conèixer els serveis ambientals i productes que proporcionen els boscos, els diferents oficis tradicionals i actuals que giren entorn del bosc o la gestió forestal sostenible són algunes de les temàtiques que exploren els participants a través de jocs, activitats dinàmiques i contacontes. Els continguts i les activitats s'adapten a cada nivell educatiu abastant els cursos d'infantil, primària i ESO.

Les activitats s'han adaptat per a complir amb totes les mesures de seguretat i prevenció de contagi de la COVID-19, amb l'objectiu de fer dels tallers un espai segur alhora que constructiu i divertit per als participants.

Més informació del programa EDUCAbosc i reserves en l'enllaç de més a baix.

IES SERPISIES SERPIS