notícies

Medi Natural

Ves enrere Fi del termini de presentació Declaracions Responsables comercialització de Fusta Legal

Fi del termini de presentació Declaracions Responsables comercialització de Fusta Legal

Totes les empreses responsables de la comercialització per primera vegada en el mercat europeu de fusta o productes de la fusta, és a dir, que operen com a agents, tenen l'obligació de disposar d'un Sistema de Diligència Deguda, així com omplir anualment la corresponent Declaració Responsable.

El termini per a la seua presentació finalitza el 31 de març de l'any següent que es declara. L'imprés que ha de presentar-se, així com les instruccions per al seu ompliment, figura en l'annex I del Reial Decret 1088/2015, de 4 de desembre.

Per a efectuar la presentació telemàtica podrà utilitzar-se el procediment TECG - Sol·licitud general: iniciació i tramitació de procediments en la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, a què haurà d'adjuntar-se l'imprés de la declaració responsable i dirigir-ho al Servici d'Ordenació i Gestió Forestal de la Direcció General de Medi Natural i Avaluació Ambient (C/ Castán Tobeñas, 77, Torre-1, 2ª Planta. 46018 VALENCIA).


Més informació punxant ací.