notícies

Medi Natural

Ves enrere Jornades sobre l'aplicació del Reglament de la Fusta (EUTR)

Jornades sobre l'aplicació del Reglament de la Fusta (EUTR)

El Servei d'Ordenació i Gestió Forestal organitza aquestes jornades per a informar sobre l'aplicació del Reglament EUTR, tant a empresaris que importen o comercialitzen fusta, com a funcionaris encarregats de vetlar pel seu compliment.

Dades de la jornada 5 juny

S'informarà sobre el reglament FLETG i EUTR, les obligacions dels agents i comerciants de la fusta, les entitats de supervisió, el Sistema de Diligència Deguda i els sistemes de certificació forestal.

Data: 5 de juny de 2017

Hora: 10-14h

Lloc: Ciutat Administrativa 9 d'Octubre. Sala 2 de l'edifici A.

C/ Democracia, 77, València

Dirigida a: operadors (empresaris) que han de complir les prescripcions del Reglament EUTR i funcionaris encarregats de la seua aplicació

Inscripcions: enviar un correu electrònic confirmant assistència a la següent adreça
maderalegal@gva.es

Documents adjunts: Programa de la jornada (pdf 67KBytes)

Dades de la jornada 6 juny

Es formarà un grup de treball tècnic per a fer una posada en comú de les actuacions dutes a terme per diferents comunitats autònomes en l'aplicació del Reglament EUTR. L'objectiu és l'intercanvi d'experiències i confrontar els problemes sorgits en l'aplicació de reglament EUTR.

Es comptarà amb l'assistència de representants del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient i han confirmat fins avui la seua assistència tècnics dels governs de Castella-la Manxa, Aragó, País Basc i Comunitat Valenciana.

Data: 6 de juny de 2017

Hora: 10-14h

Lloc: Ciutat Administrativa 9 d'Octubre. Sala 6 de l'edifici A.

C/ Democracia, 77, València

Dirigida a: funcionaris encarregats de l'aplicació del Reglament EUTR