Paratges Naturals Municipals

Paratges Naturals Municipals

NOVETATS

Ves enrere CELEBRADES LES VII JORNADES DE LA XARXA DE PARATGES NATURALS MUNICIPALS DE LA CV

CELEBRADES LES VII JORNADES DE LA XARXA DE PARATGES NATURALS MUNICIPALS DE LA CV

Ahir, 4 de Novembre, celebrem en el Centre Ambiental El Vedat de Torrent les VII Jornades de Xarxa de Paratges Naturals Municipals de la Comunitat Valenciana.

Comptem amb la participació de Javier Portes, responsable de comunicació de l'Oficina Tècnica d'EUROPARC-España, que ens va parlar sobre les dos dècades de treball col·laboratiu que desenrotllen en la xarxa d'espais naturals més important en l'àmbit nacional i europeu. Després d'ell, els tècnics dels Ajuntaments d'Altura, Aspe i Torrent ens van mostrar algunes experiències que han dut a terme en els seus paratges, per a finalment, en un ambient de treball familiar i distés, els gestors dels PNM junt amb els tècnics de les administracions i entitats col·laboradores, debatem sobre els nous escenaris de la Xarxa PANAMU. En la sessió vespertina l'Honorable Consellera d'Infrestructuras, Territori i Medi Ambient va inaugurar el compte de Twitter de la Xarxa PANAMU i membres de GeocachingSpain ens van preparar una sessió pràctica i informativa sobre el "Geocaching", activitat amb cada vegada més aficionats tant en la nostra Comunitat com en la resta d'Espanya.

Estes Jornades, que se celebren anualment en el nostre territori de forma rotativa entre les tres províncies, se celebraran l'any 2015 en la localitat d'Elx (Alacant)

Més Informació

T'interessa