Organismes

Portals

Rutes i sendes

Rutes i sendes

 

Aquest Paratge Natural Municipal es pot recórrer pels següents itineraris i sendes:

 

Itinerari municipal "Barranc dels Tarongers"    

 

Itinerari municipal "Font de Morera-Senda dels Enginyers"     

 

Itinerari municipal "Fuset Gamellons"    :

  • Itinerari Senderista    
  • Itinerari Didàctic    
  • Itinerari "Passeig per les Simes"   
  • Itinerari "Passeig a l´alt de la Creu"  

 

Itinerari municipal "Torrater"    

 

Tram del GR7       

 

PR-V 121, Senda dels Enginyers    

 

PR-V 122, Ontinyent-Bocairent por El Barranc dels Tarongers     

 

PR-CV-306, Senda del Cinquantenari     

 

SL-V 9, Senda del Castellar    

 

SL-V 19, Senda de Gamellons    

 

***ACLARACIONS SOBRE LA DESCÀRREGA DE DOCUMENTS***
Conté la fitxa descriptiva de la ruta y/o senda en format *.pdf
Conté el fitxer de la ruta y/o senda en format *.gpx per a la seua descàrrega És un format d'intercanvi de dades GPS (GPS eXchange Format) entre receptors GPS, aplicacions d'escriptori i mòbils així com Servicis Web en Internet.
Per a obrir este arxiu es requereix de la instal•lació d'un software específic tant per al seu PC com per al seu terminal (GPS o Mòbil). Hi ha aplicacions tant de software lliure com de software propietari. Entre les de software lliure, sense ànim d'exhaustivitat, se citen a continuació algunes amb què es pot obrir este fitxer: GPSBABEL, ORUXMAPS,EVERYTRAIL
conté el fitxer de la ruta y/o senda en format *.kml per a la seua descàrrega KML (Keyhole Markup Language) és un format d'intercanvi estàndard internacional mantingut per OGC (Open Geospatial Consortium) per a representar dades geogràfiques entre aplicacions d'escriptori i mòbils, així com Servicis Web en Internet.
Per a obrir este arxiu es requereix de la instal•lació d'un software específic tant per al seu PC com per al seu terminal (GPS o Mòbil).
Hi ha aplicacions tant de software lliure com de software propietari. El software propietari que utilitza este tipus de fitxer és GOOGLE EARTH, no obstant això cal citar, sense ànim d'exhaustivitat, algunes aplicacions de software lliure amb què es pot obrir també este fitxer: GPSBABEL, ORUXMAPS,EVERYTRAIL