-

Enllaços destacats

NOVETATS

Ves enrere DECLARACIÓ D'INTERÉS COMUNITARI (DIC) PER A la INSTAL·LACIÓ DE CENTRE RECREATIU I ESPORTIU A GODELLA I PATERNA (VALÈNCIA)

DECLARACIÓ D'INTERÉS COMUNITARI (DIC) PER A la INSTAL·LACIÓ DE CENTRE RECREATIU I ESPORTIU A GODELLA I PATERNA (VALÈNCIA)

La Comissió Territorial d'Urbanisme de València celebrada el dia 6/10/2021 ha aprovat la DECLARACIÓ D'INTERÉS COMUNITARI (DIC) sol·licitat per l'empresa FRONTENIS S.L.

L'objectiu d'aquesta DIC és la instal·lació d'un centre recreatiu, esportiu i d'oci denominat "Neokids", a localitzar en la partida Ermita Nova del terme municipal de Godella i en la partida Garrofa de Paterna.

El total de la superfície de l'actuació és de 31.807 m². L'activitat inclou pistes esportives i multiaventura, circuit viari, zona d'aparcament, espais lliures i zones verdes. El percentatge d'espais oberts, no ocupats per edificacions, és del 83% de la parcel·la.

L'activitat ha de desenvolupar-se en sòl no urbanitzable, en la mesura que té per objecte completar la formació de xiquets de 2 a 16 anys en un entorn a l'aire lliure, de qualitat i protegit. En aquest sentit l'actuació inclou activitats relacionades amb la naturalesa; experiències educatives per a reforçar el seu aprenentatge; espais polivalents dedicats a la música, les tradicions i altres experiències artístiques; esports a l'aire lliure i piscina coberta per a aprenentatge; i centre social, restaurant i àrea d'esdeveniments.

.