-

Enllaços destacats

NOVETATS

Ves enrere DECLARACIÓ D'INTERÉS COMUNITARI (DIC) PER A l´INSTAL·LACIÓ DE PLAQUES SOLARS FOTOVOLTAIQUES DE 15,2 MWP A XIXONA

DECLARACIÓ D'INTERÉS COMUNITARI (DIC) PER A l´INSTAL·LACIÓ DE PLAQUES SOLARS FOTOVOLTAIQUES DE 15,2 MWP A XIXONA

La Comissió Territorial d'Urbanisme d'Alacant, celebrada el dia 13/12/2021, ha declarat d'interés comunitari la sol·licitud formulada per Font Alamo Energia Solar 1 S.L. per a realitzar una Instal·lació generadora d'energia solar fotovoltaica amb una potència de 15,2 MW, en terrenys classificats com a Sòl No Urbanitzable rustic normal del municipi de Xixona.

 

La superfície total del terreny vinculat a la DIC és de 471.011 m², la superfície total ocupada per l'activitat com a plaques solars, centres de transformació, inversors i subestació elevadora, serà de 238.195 m², sent el percentatge d'ocupació del 50,57% del sòl total.

 

Així mateix, l'altura màxima de la instal·lació serà de 4 m per a les plaques solars i per als Centres de transformació.

 

El projecte compta amb l'aprovació d'un Estudi paisatgístic informat favorablement per la Generalitat a fi de mitigar l'impacte en el paisatge i el seu entorn que poguera provocar la instal·lació.