-

Enllaços destacats

NOVETATS

Ves enrere EL PLA DE LA VEGA BAIXA, RENHACE I LA DIRECCIÓ GENERAL D'URBANISME PRESENTEN A ORIOLA EL MANUAL DE MINIMITZACIÓ D'IMPACTE INDIVIDUALITZAT EN SÒL NO URBANITZABLE

EL PLA DE LA VEGA BAIXA, RENHACE I LA DIRECCIÓ GENERAL D'URBANISME PRESENTEN A ORIOLA EL MANUAL DE MINIMITZACIÓ D'IMPACTE INDIVIDUALITZAT EN SÒL NO URBANITZABLE

El passat dia 27, s'ha realitzat la presentació del manual director de la Minimització de l'Impacte Individualitzat en Sòl no Urbanitzable.

L'acte, organitzat a Oriola pel Pla Vega Baixa Renhace, ha comptat amb l'assistència del seu subdirector general, Antonio Alonso, la directora territorial de Presidència de la Generalitat, Antonia Moreno, l'alcaldessa d'Oriola, Carolina Gràcia, i el vicealcalde d'aquesta localitat, a s del Director General d'Urbanisme Vicente J. García Nebot.

En la trobada s'han explicat quins són els tràmits a seguir i on poden dirigir-se totes les persones que necessiten saber com legalitzar en la Comunitat Valenciana un habitatge en sòl no urbanitzable amb caràcter individualitzat.

Una gran notícia, ja que permet executar els processos de regularització de dues formes: de manera col·lectiva o individualitzada, aquesta última més àgil i eficaç gràcies a la creació de la nova eina presentada.

En la pàgina web de la Conselleria, estan publicades la Guia i el Manual de minimització d'impacte l'accés del qual és des del següent enllaç:

https://politicaterritorial.gva.es/va/web/urbanismo/com-legalitzar-la-teua-casa-de-camp