-

Enllaços destacats

NOVETATS

Ves enrere Jornada del Director General d'Urbanisme amb els funcionaris de l'Ajuntament d'Elx.

Jornada del Director General d'Urbanisme amb els funcionaris de l'Ajuntament d'Elx.

El Director General d'Urbanisme, Vicente Garcia Nebot, visita a l'Ajuntament d'Elx per a compartir una jornada amb els funcionaris d'urbanisme i activitats, i explicar les eines de què disposem per a fer les gestions urbanístiques més fàcils.

La Jornada s'incardina en la sèrie de reunions específiques que el Director General d'Urbanisme està realitzant amb els equips tècnics dels ajuntaments i, per mitjà de les quals, es dona trasllat als funcionaris i responsables polítics dels nous instruments que els permetrà fer la seua gestió més àgil i eficient.

Així, Vicente García Nebot, va explicar les múltiples utilitats de la plataforma digital *GUIA-T creada per la Conselleria de Política Territorial per a donar informació útil per al món immobiliari de manera ràpida, eficaç i gratuïta.

La conveniència de no descartar i fins i tot confiar en el treball de les entitats de col·laboració administrativa, com ara les ECUVs, els Oques o les ECMAs, i confiar en el seu treball eficaç com a part del propi tràmit administratiu.

I, finalment, després d'una breu explicació de la utilitat de les Guies editades per la Conselleria, va fer major incidència en la Guia de Minimització d'Impacte dels habitatges en sòl no urbanitzable i els beneficis ambientals, jurídics i econòmics que la seua aplicació pot suposar, no sols per als propietaris afectats si no també per al global de la col·lectivitat, acabant amb la xacra que suposa per al nostre territori l'edificació il·legal sense serveis de control.