-

Enllaços destacats

NOVETATS

Ves enrere S'APROVA EL CATALOGUE DE BÉNS I ESPAIS PROTEGITS DE PALMERA (VALÈNCIA)

S'APROVA EL CATALOGUE DE BÉNS I ESPAIS PROTEGITS DE PALMERA (VALÈNCIA)

S'ha aprovat el Catalogue de Béns i Espais Protegits del Pla General de Palmera en la Comissió Territorial d'Urbanisme de València del dia 6/10/2021.


Aquest Catàleg de Béns i Espais Protegits té per objecte identificar i determinar el règim de preservació o respecte de les construccions, conjunts, jardins, i altres béns del patrimoni cultural Valencià, l'alteració del qual se sotmet a requisits restrictius.


En ell s'inclouen els espais i béns immobles que es consideren d'interés artístic, històric, etnològic, arquitectònic o que es pretenen conservar per la seua representativitat en el patrimoni cultural comú o per raons paisatgístiques o pels seus valors naturals, i els béns immobles en el terme que integren el patrimoni cultural valencià, segons la seua legislació específica.


Cal destacar la delimitació del nucli històric tradicional com bé de rellevància local, la protecció de l'Església Parroquial de la Puríssima Concepció com a monument d'interés local i el Refugi de la Guerra Civil com a lloc històric d'interés local.