-

Enllaços destacats

NOVETATS

Ves enrere S'APROVA UNA DECLARACIÓ D'INTERÉS COMUNITARI(DIC) PER A UN TALLER MECÀNIC DE REPARACIÓ DE PONTS DE GRUA I FABRICACIÓ DE XICOTETES PECES ESTRUCTURALS A CÀLIG (CASTELLÓ)

S'APROVA UNA DECLARACIÓ D'INTERÉS COMUNITARI(DIC) PER A UN TALLER MECÀNIC DE REPARACIÓ DE PONTS DE GRUA I FABRICACIÓ DE XICOTETES PECES ESTRUCTURALS A CÀLIG (CASTELLÓ)

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Castelló, en la seua reunió d'1 d'octubre de 2021, ha declarat d'interés comunitari la petició per a regularitzar una activitat existent de taller mecànic, reparació de ponts grua i fabricació de xicotetes peces estructurals, a Càlig, sobre unes parcel·les que sumen 6.319 m². La superfície construïda és de 1.644 m².

Amb l'atorgament de l'autorització urbanística per part de la Generalitat, l'empresa podrà obtindre la corresponent llicència ambiental. A més, s'implementaran mesures que garantiran la integració paisatgística de les instal·lacions com ara demolició d'un porxo i mur cec confrontant al camí i es mantindrà i reposarà la zona verda mitjançant la plantació d'oliveres o altres espècies de la zona.