eventos y noticias DEL CEACV

Atrás TROBADA D'ORGANITZACIONS D'EDUCACIÓ AMBIENTAL

TROBADA D'ORGANITZACIONS D'EDUCACIÓ AMBIENTAL

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), organitza la Trobada d'organitzacions d'educació ambiental que se celebrarà el pròxim dissabte 1 d'octubre a les instal·lacions del centre, l'Alqueria dels Frares, en sessió matinal de 10:00 a 14:00 hores.

El CEACV està interessat a donar suport i impulsar el paper que realitzen els equipaments i les empreses i entitats que presten serveis d'educació ambiental a la CV, per tal que el major nombre possible d'escolars i d'estudiants participen en activitats d'educació ambiental i practiquen comportaments més sostenible. A la Comunitat Valenciana hi ha un ampli teixit d'entitats, empreses i equipaments (granges escola, albergs, etc.) que desenvolupen nombroses activitats i programes d'educació ambiental amb molts col·lectius i, especialment, amb el món escolar. És per açò de gran interés que la comunitat escolar dispose de la màxima informació i conega l'oferta de programes i d'activitats d'educació ambiental existent en el mercat.

Avanç de programa de la Trobada:

  • Mostra, als jardins del Centre, de les organitzacions que ofereixen serveis d'educació ambiental a la nostra comunitat (albergs, granges escola, centres de visitants de parcs naturals, empreses, fundacions, associacions ecologistes, etc.). Ubicades en estands, ens mostraran els programes i les activitats dirigits als escolars.

  • Activitats complementàries: tallers i ponències al voltant dels temes ambientals i educatius.

Activitats en família, hi haurà tallers i xarrades per a totes les edats.

 

PROGRAMA PROVISIONAL #TrobadaEducacioAmbiental